• Ново
ОРИГИНАЛНИ НОВИ ВИСТИНСКИ ЗА PEUGEOT 407 ШВ CITROEN РЕНО ПАРКИНГ PDC СЕНЗОР PARKSENSOR 0263003442, 9650935277, PSA 9663649877XT

ОРИГИНАЛНИ НОВИ ВИСТИНСКИ ЗА PEUGEOT 407 ШВ CITROEN РЕНО ПАРКИНГ PDC СЕНЗОР PARKSENSOR 0263003442, 9650935277, PSA 9663649877XT

Оценка на клиентот:
DEN 527.52
DEN 432.00 -18 %

Износ
Залиха


ОРИГИНАЛНИ НОВИ ВИСТИНСКИ ЗА PEUGEOT 407 ШВ CITROEN "РЕНО" ПАРКИНГ PDC СЕНЗОР PARKSENSOR 0263003442, 9650935277, PSA 9663649877 XT
За Peugeot 407 ИСТОК, CITROEN, "РЕНО"

Карактеристики

Бренд Име:
YAOPEI
Материјал Тип:
Стандард
Тип:
Видлив
OSD Language:
Русија,Италијански,Унгарски,Англиски
Разговор Опсег:
Стандард
Име На Модел:
9663649877XT
Автомобил Производител:
За peugeot, citroen
OE БРОЈ:
9663649877XT
испорака:
брза испорака
Гаранција:
Yes
квалитет:
Висок квалитет
Производителот Дел Број:
9663649877XT
Осветленост Дел Број:
9663649877XT
Другиот Дел Број:
9663649877XT
Состојба:
Нови
реден број:
9663649877XT

Производи во категоријата

YAOPEI PDC Паркинг Сензор За BMW E81 E82 E87 E88 E90 E91 E92 E93 PDC Сензор 6934308

527.52 -18 % DEN 432.00

PDC Паркинг Сензор За BMW E81 E82 E87 E88 E90 E91 E92 E93 PDC Сензор 6934308Производителот Дел Број : 6934308 Предмет : Паркинг Сензор За BMW Дел : 6934308 A102 За BOSCH Дел : 0263003244 Состојба : Нова За BMW E81 116d 1995 кзм, 85 KW, 116 PS 2008 / 112012 / 09 За BMW E87 116d 1995 кзм, 85 KW, 116 PS 2008 / 122012 / 09 За BMW E81 116i 1596 кзм, 85 KW, 115 КС 2004 / 092012 / 09 За BMW E87 116i 1596 кзм, 85 KW, 115 КС 2003 / 112012 / 09 За BMW E81 118d 1995 кзм, 100 KW, 136 КС 2006 / 092012 / 09 За BMW E82 118d 1995 кзм, 100 KW, 136 КС 2009 / 092015 / 12 За BMW E87 118d 1995 кзм, 100 KW, 136 КС 2003 / 112012 / 09 За BMW E88 118d 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2008 / 092015 / 12 За BMW E81 118i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2006 / 092012 / 09 За BMW E87 118i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2004 / 072012 / 09 За BMW E88 118i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2008 / 032015 / 12 За BMW E81 120d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2006 / 092012 / 09 За BMW E82 120d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007 / 102015 / 12 За BMW E87 120d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2003 / 112012 / 09 За BMW E88 120d 1995 кзм, 145 KW, 197 КС 2008 / 032015 / 12 За BMW E81 120i 1995 кзм, 125 KW, 170 КС 2006 / 092012 / 09 За BMW E82 120i 1995 кзм, 125 KW, 170 КС 2007 / 102015 / 12 За BMW E87 120i 1995 кзм, 110 KW, 150 PS 2003 / 112012 / 09 За BMW E88 120i 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2008 / 032015 / 12 За BMW E81 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2007 / 102012 / 09 За BMW E82 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2007 / 102015 / 12 За BMW E87 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2007 / 032012 / 09 За BMW E88 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2008 / 092015 / 12 За BMW E82 125i 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2007 / 102015 / 12 За BMW E88 125i 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2008 / 032015 / 12 За BMW E81 130i 2996 кзм, 195 KW, 265 КС 2005 / 092012 / 09 За BMW E87 130i 2996 кзм, 195 KW, 265 КС 2005 / 032012 / 09 За BMW E82 135i 2979 кзм, 225 KW, 306 КС 2007 / 102015 / 12 За BMW E88 135i 2979 кзм, 240 KW, 326 PS 2008 / 032015 / 12 За BMW E90 316d 1995 кзм, 85 KW, 116 PS 2009 / 072011 / 12 За BMW E91 316d 1995 кзм, 85 KW, 116 PS 2009 / 092012 / 06 За BMW E90 316i 1596 кзм, 85 KW, 116 PS 2006 / 022011 / 12 За BMW E91 316i 1599 кзм, 90 KW, 122 КС 2008 / 052012 / 05 За BMW E92 316i 1597 кзм, 90 KW, 122 КС 2007 / 092015 / 12 За BMW E90 318d 1995 кзм, 90 KW, 122 КС 2005 / 092011 / 12 За BMW E91 318d 1995 кзм, 90 KW, 122 КС 2005 / 092012 / 06 За BMW E90 318i 1995 кзм, 95 KW, 129 PS 2005 / 092007 / 03 За BMW E91 318i 1995 кзм, 95 KW, 129 PS 2006 / 012012 / 06 За BMW E92 318i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2010 / 032015 / 12 За BMW E93 318i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2010 / 032015 / 12 За BMW E90 320d 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2005 / 012011 / 12 За BMW E91 320d 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2005 / 092012 / 06 За BMW E92 320d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007 / 032015 / 12 За BMW E93 320d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007 / 032015 / 12 За BMW E90 320d x Drive 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2008 / 072011 / 12 За BMW E91 320d x Drive 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2008 / 092012 / 06 За BMW E92 320d x Drive 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2008 / 092015 / 12 За BMW E90 320i 1995 кзм, 110 KW, 150 PS 2005 / 012007 / 03 За BMW E91 320i 1995 кзм, 115 KW, 156 КС 2005 / 092015 / 12 За BMW E92 320i 1995 кзм, 110 KW, 150 PS 2006 / 112007 / 06 За BMW E93 320i 1995 кзм, 125 KW, 170 КС 2007 / 032015 / 12 За BMW E90 320si 1997 кзм, 127 KW, 173 КС 2006 / 052011 / 12 За BMW E90 320xd 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007 / 092011 / 12 За BMW E91 320xd 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007 / 092012 / 06 За BMW E92 320xd 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007 / 032015 / 12 За BMW E90 323i 2497 кзм, 130 KW, 177 КС 2006 / 042011 / 12 За BMW E91 323i 2497 кзм, 130 KW, 177 КС 2006 / 042007 / 06 За BMW E90 325d 2993 кзм, 145 KW, 197 КС 2006 / 092011 / 12 За BMW E91 325d 2993 кзм, 145 KW, 197 КС 2006 / 092012 / 06 За BMW E92 325d 2993 кзм, 155 KW, 211 КС 2007 / 012009 / 12 За BMW E93 325d 2993 кзм, 145 KW, 197 КС 2007 / 032015 / 12 За BMW E90 325i 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005 / 012011 / 12 За BMW E91 325i 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005 / 092012 / 06 За BMW E92 325i 2497 кзм, 155 KW, 211 КС 2006 / 062010 / 12 За BMW E93 325i 2996 кзм, 155 KW, 211 КС 2006 / 102015 / 12 За BMW E90 325i x Drive 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2008 / 092011 / 12 За BMW E91 325i x Drive 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2007 / 092012 / 06 За BMW E92 325i x Drive 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2008 / 092015 / 12 За BMW E90 325xi 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005 / 012011 / 12 За BMW E91 325xi 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005 / 092012 / 06 За BMW E92 325xi 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2006 / 092015 / 12 За BMW E90 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2005 / 092011 / 12 За BMW E91 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2005 / 092012 / 06 За BMW E92 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2006 / 092015 / 12 За BMW E93 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2007 / 032015 / 12 За BMW E90 330d x Drive 2993 кзм, 180 KW, 245 КС 2009 / 012011 / 12 За BMW E91 330d x Drive 2993 кзм, 180 KW, 245 КС 2009 / 012012 / 06 За BMW E92 330d x Drive 2993 кзм, 180 KW, 245 КС 2009 / 012015 / 12 За BMW E90 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2005 / 012007 / 08 За BMW E91 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2005 / 092007 / 08 За BMW E92 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2006 / 092015 / 12 За BMW E93 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2007 / 032015 / 12 За BMW E90 330i x Drive 2996 кзм, 200 KW, 272 КС 2008 / 092011 / 12 За BMW E91 330i x Drive 2996 кзм, 200 KW, 272 КС 2007 / 092012 / 06 За BMW E92 330i x Drive.

Новиот Бренд PZD61-00017-A0 PDC Паркинг Помогне Сензор Одговара на Toyota Prado RAV4 Highlander

2091.36 -28 % DEN 1506.00

Опис● Име на производ : PDC Паркинг Сензор● Дел Бр : PZD6100017A0● Осветленост Дел Број : PZD6100017,PZD6100017,PZD61 00017PZD6100017, PZD6100011,PZD6100016, PZD6100017A1компатибилност : Тоа Одговара За Следните модели : TOYOTA Prado 20052012TOYOTA RAV4TOYOTA HighlanderСликаНачин На Плаќање●Ние го прифатат плаќање преку Paypal , Cresit Картичка , Банкарски и други начини на Плаќање дека Aliexpress поддршка .●Ве молиме да направите вашата исплата во рок од 19 дена по аукција крајот.●Ве молиме наведете ги вашите посебни барања (боја, пакети, вредноста на декларацијата, итн.) кога ќе се направи исплата, или да испратите порака до нас.Царински даноциМеѓународни Купувачи Ве Молиме Имајте Во Предвид :Увозни давачки , даноци и давачки , не се вклучени во точка цена или на превозот обвиненија...

4PCS Бесплатен превозот ! PDC паркинг Сензор ОЕМ 7H0919275C, 7H0919275 За UDI A6 S6 4B 4F A8 S8 A4 S4 RS4 ,V W СЕДИШТЕ, шкода

1627.20 -6 % DEN 1530.00

Сите Наши производи за поддршка на големо, ве молиме контактирајте ме пред ставање на налози.благодарам многу!!!Сите руски клиенти, ве молиме оставете ги вашите име и презиме,ви благодарам многу !Наслов : Паркинг Растојание Контрола / Паркинг СистемАвтомобил направи : ЕДНА UDI A6 S6 4 B 4 F A8 S8 A4 S4 RS4 ,V W СЕДИШТЕ, "шкода"Реден број : 7 H0919275 CДисплеј работна температура : 20 70Откривање на далечина : 0.3 3.0 mГлавната кутија големина : 8 X5 X4cm

YAOPEI НОВИ PDC Паркинг Сензори За 2001-2011 Ford F250 Камион 3F2Z-15K859-BA 4F23-15K859-АА

431.52 -18 % DEN 354.00

JJ AutopartsДетали За ПроизводотНОВИ PDC Паркинг Сензори За 20012011 Ford F250 Камион 3 F2 Z15 K859BA 4 F2315 K859ААКомпатибилност(Одговара За) : 20072009 За Ford E150 / E250 / E350 ван паркинг им помогне на сензор20012009 За Ford Избега Паркинг Им Помогне На Сензор20052006 За Ford Избега Хибрид Паркинг Им Помогне На Сензор20032006 За Ford Експедицијата Паркинг Им Помогне На Сензор20022006 За Ford Explorer Паркинг Им Помогне На Сензор20072009 За Ford Explorer Sport Trac Паркинг Им Помогне На Сензор20052009 За Ford F150 Камион Паркинг Им Помогне На Сензор2004 Година За Ford F150 Камион Ново Тело Стил Паркинг Им Помогне На Сензор20012011 За Ford F250 Камион Паркинг Им Помогне На Сензор20012011 За Ford F350 Камион Паркинг Им Помогне На СензорОд 2004 До 2007 Година За Ford Freestar Паркинг Им Помогне На Сензор20012003 За Ford Windstar Паркинг Им Помогне На Сензор2002 Година За Линколн Blackwood Паркинг Им Помогне На Сензор20062008 За Линколн Марк LT Паркинг им Помогне на Сензор20012002 За Линколн Navigator Паркинг Им Помогне На Сензор20052009 За Живата Маринер Паркинг Им Помогне На Сензор2006 Година За Живата Маринер Хибрид Паркинг Им Помогне На СензорОд 2004 До 2007 Година За Живата Монтереј Паркинг Им Помогне На Сензор20022006 За Живата Mountaineer Паркинг Им Помогне На Сензор

4 парчиња/многу сензори за паркинг сензори додатоци 22mm 6 боја Помош Обратен Радар сонда Паркинг Сензори бесплатен превозот

379.20 -15 % DEN 323.00

4 парчиња / многу сензори за паркинг сензори додатоци 22mm 6 боја Помош Обратен Радар сонда Паркинг Сензори Реверсивный радиолокационный датчикБелешка : Постојат само 4 сензори во пакет и нема други додатоци.ако ви треба друга боја,ве молиме контактирајте со нас.

Мониторинг Систем За Паркинг Сензор Автомобил Обратна Ултразвучно Радар Детектор Систем Автомобил Обратна Помош

81.12 -17 % DEN 67.00

22mm Ултразвучно Радар Детектор на Систем на Опрема за Автомобили ПРЕДВОДЕНА Паркинг Сензор за Сите Автомобили се Јават Помош Копија Радарско Следење на СистемотЦентар фреквенција (KHz) : 40±1.0 KHzЕхо на Осетливост : ≥200m VРаспаѓањето Време : ≤1.2 msDirectivity (сте ) Xоска : 60±15Directivity (сте ) Yоска : 60±15Capacitance ( pc ) : 2000±15%Дозволената Максимален Влезен Напон ( Vpp) : 140 (40 KHz) Пулс ширина 0.5 ms, интервал 20msЗначи Време е да Неуспех : 5000hОперативен Температура ( Степен Целзиусови Степени ) : 40~+80Складирање Температура ( Степен Целзиусови Степени ) : 40~+80Кабел Должина : 250 смРадар Дијаметар : 22.5 mm3 Бои Се Достапни : Црна / Сребрена Сива Боја / БелаПакетот Вклучува : 1 x Нови Паркинг Сензор Автомобил Обратна Назад До Ултразвучно Радар

Билтен

Внесете ја вашата е-пошта за да се претплатите и да ги добиете најдобрите понуди и опции од нашата продавница. Ние никогаш не испраќаме несакана пошта. Најдобри цени и загарантиран одличен избор.